Ervaringen

“Ingrid heeft mij kennis laten maken met Stembevrijding, maar wist ook goed hoe ze andere werkvormen kan inzetten in het laten stromen van mijn persoonlijke proces!”

In 3 verschillende sessies met 1 andere deelnemer wist zij precies wat er nodig was en welke werkvorm passend was voor de aanwezige energie. Elke keer had zij een op maat gesneden programma, maar paste zij haar plannen net zo makkelijk en soepel aan de actualiteit en ons als persoon aan. Zij wist al haar creatieve talenten hierbij in te zetten, ze speelde met ruimte, materialen, opdrachten, spel én stem. Ze was hierbij opmerkzaam voor wie we waren en alles dat er in ons speelde. Zonder oordeel, maar uitnodigend om ‘het er gewoon te laten zijn’ én om er ook zelf een beetje mee te spelen. Het waren dagen met een traan én een lach! 

Lizzy

Stemworkshop bij afscheidsritueel van ouderlijk huis.

Ingrid zorgde allereerst voor een veilige bedding. Met meditatie, het bedanken van onze ouders, en andere activiteiten, ontstond er ruimte voor wat er was. Verdriet, boosheid, blijdschap, alles kreeg de kans om te stromen. In tranen en in klanten en beweging. Met aandacht voor ieder wat het een harverwamende en heerlijke muzikale tijd. Dank je wel,

Harte groet,

Karien Fabius

“Ik ben naar Ingrid gegaan om door een rouwproces heen te komen en dacht zelf dat zingen en dansen me daarbij zouden helpen.”

Ik ben heel blij met haar. Zij is betrokken, meelevend en liefdevol en biedt ruimte. In aansluiting op waar je in je proces bent, biedt ze vanuit verschillende creatieve werkvormen iets aan om verder te komen.

Ze zingt voor je en samen met je; ze stimuleert je heel persoonlijk tot schilderen, schrijven, dansen, dromen.

Ingrid is zichzelf en biedt je ruimte jezelf te zijn/worden.

Marianne Klazen Jongejan

“Samen met mijn vrouw heb ik bij Ingrid een workshop stembevrijding gedaan. Een ervaring die ik iedereen kan aanraden!”

Ingrid zorgt voor een lichte en speelse sfeer, maar er was ook volop ruimte voor alle emoties die tijdens de workshop vrijkwamen. Zingen, bewegen, zoeken naar je innerlijke stem, lucht geven aan verdriet of woede: alles kwam voorbij, en Ingrid gaf ons het gevoel dat alle uitingen welkom waren. Echt een warm bad!
Jeroen van der Spek